AN UNBIASED VIEW OF پمپ ضد اسید

An Unbiased View of پمپ ضد اسید

An Unbiased View of پمپ ضد اسید

Blog Article

پمپ مواد شیمیایی پمپ مواد شیمیایی برای انتقال انواع مایعات شیمیایی با خاصیت های اسیدی و بازی متفاوت مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا مواد شیمیایی خاصیت خورندگی بسیار بالایی دارند و به همین جهت نیز قطعات پمپ مواد شیمیایی باید با ماهیت این مایعات هماهنگ باشد تا دچار مشکل و خوردگی نشود.

اگر از مواد مختلف استفاده می کنید و میزان خورندگی متفاوتی دارند، شاید حتی مجبور شوید از مدل های مختلف پمپ مواد شیمیایی استفاده کنید تا بتوانید بدون مشکل به کار خود ادامه دهید.

این پمپ‌ ها معمولاً هزینه کمتری نسبت به پمپ‌ های ضد اسید دارند و می‌توانند در دماهای پایین عملکرد خوبی داشته باشند.  

این ویژگی‌ها باعث ازدیاد طول عمر و ماندگاری این نوع پمپ‌ها شده و نیاز به نگهداری و تعمیر و تعویض کمتری دارند.

پمپ‌ ضد اسید پریستالتیک بر اساس حرکات طبیعی بدن ساخته شده است. این پمپ‌ها، دقیقا مانند حرکات انقباضی متناوب و سپس رها شدن ماهیچه‌ها در اطراف مسیر لوله‌ای که باعث حرکت محتویات داخل آن می‌شود، کار می‌کنند.

انواع پمپ ضد اسید انواع مختلفی از پمپ های ضد اسید موجود است، از جمله پمپ های گریز از مرکز، پمپ های دیافراگمی و پمپ های محرک مغناطیسی. پمپ های گریز از مرکز به دلیل توانایی آنها در کنترل دبی و فشار بالا، متداول ترین نوع مورد استفاده هستند.

البته جنس مواد تولیدی به نوع سیالی که پمپ جهت جا به جایی مورد استفاده قرار می گیرد وابسته است. اجزای سازنده اغلب پمپ های اسید شامل موارد زیر می شود:

 در صنعت داروسازی و غذایی نیز، پمپ‌های ضد اسید برای حفظ کیفیت و ایمنی محصولات در برابر اسیدها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

خرید آنلاین پمپ ضد اسید ، این امکان را به مشتری می دهد تا با لیست قیمت پمپ read more اسیدی به صورت کامل آشنا شوند. همین طور کاربران با خرید پمپ اسیدی به صورت اینترنتی و تماس با کارشناسان مجرب شهر پمپ، علاوه بر آگاهی از قیمت و مشخصات فنی آن ها نیز ظرف مدت زمان کوتاهی آشنا می شوند.

در این پمپ‌ها از اورینگ و واشرهای ضد خوردگی برای آب بندی در فشارهای بالا استفاده می‌کنند.

نیکاسان از جمله شرکت های فعال در زمینه فروش انواع تجهیزات سرمایش و گرمایش و برودتی می باشد.

نحوه عملکرد پمپ ضد اسید

یک لوله لاستیکی توسط یک غلطک در طول خود فشرده شده و سیال داخل آن را به سمت جلو هدایت می نماید. بازگشت لوله به حالت اول بعد از فشرده شدن ایجاد خلا می نماید که سیال را به طور متناوب به داخل لوله مکش می کند.

عواملی مانند نوع و غلظت مواد شیمیایی، سرعت جریان، فشار مورد نیاز و شرایط دما بر انتخاب و طراحی پمپ های شیمیایی و پلیمری تأثیر می گذارد.

Report this page